Reguli și măsuri de siguranță | Covid-19

În contextul prevenirii răspândirii virusului Sars COV-2

Evenimentele din cadrul celei de-a doua ediție a Festivalului de Psihanaliză și Film | Iași se desfășoară în condiții de igienă și respectare a distanței fizice impuse. În acest context, vă aducem la cunoștință câteva reguli obligatorii, pe care trebuie să le respectați atât pentru sănătatea dumneavoastră cât și pentru a celor din jur. 

– Va fi restricționat accesul persoanelor care prezintă simptomele caracteristice unei infecții respiratorii (tuse, strănut).

– Va fi restricționat accesul persoanelor care înregistrează o temperatură mai mare de 37,3 °C. În cazul în care la prima măsurare temperatura depășește  37,3 °C, acțiunea se va repeta după 5 minute. De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor care nu permit măsurarea temperaturii. 

– Accesul publicului în locațiile evenimentelor va fi permis numai cu condiția purtării măștii. Purtarea acesteia este obligatorie pe tot parcursul evenimentului/proiecției. 

– Intrarea și ieșirea publicului se va face exclusiv prin spațiile special amenajate și marcate corespunzător de către organizatori. 

– În toate punctele de acces (intrare, ieșire) participanții vor păstra o distanță de 1,5 m între ei.

– Orice modificare a locurilor rezervate conform biletelor este interzisă

– Participanții vor respecta distanțarea de minimum 1,5 metri față de celelalte persoane.

– Înaintea sau în timpul proiecției/ evenimentului publicului îi este interzis să se ridice în picioare sau să se deplaseze de la un scaun la altul. 

– Nu este permis accesul cu mâncare sau consumul de alimente în timpul proiecțiilor. 

– Microfoanele și obiectele folosite de către organizatori și invitați vor fi dezinfectate după fiecare utilizare. 

– Publicul va utiliza soluția dezinfectantă pusă la dispoziție în incinta locației în care se desfășoară proiecțiile sau alte evenimente conexe. 

*MĂSURI DE SIGURANȚĂ pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020.